Aabybro Antennelaugs bestyrelse har gennem en årrække haft forskellige holdninger til hvad der skulle til for at blive medlem af foreningen. Foreningen startede i midten af 70’erne på vilkår, hvor hver husstand betalte “faktiske” omkostninger for at blive tilsluttet. Denne praksis er helt anderledes i dag, hvor flere virksomheder/firmaer tilbyder gratis tilslutning. Denne praksis har vi ikke tidligere haft i foreningen, og derfor er der opstået rigtig mange “huller” i byen, hvor det i dag ikke er muligt at bliver medlem af antenne foreningen. Dette til stor besvær for de medlemmer der flytter rundt i byen og gerne vil have deres tv pakker fra antenneforeningen med. Med vores nye aftale med Stofa vil antenneforeningen få adgang til alle Stofas fiberkunder i byen.

Stofas nuværende TV og Internet kunder i Aabybro by vil derfor få mulighed for, at bliver medlem af Aabybro antenneforening.
I alle fremtidige udstykninger i Aabybro by, vil vi nu etablere “COAX” eller Fiber, så nye beboer her vil få mulighed for at melde sig ind i vores forening. På denne måde vil vi igen bliver en antenneforening for HELE Aabybro by. Derudover får vi opgraderet vores netværk, så vi også fremover kan tilbyde Internet med de højeste hastigheder. Priserne på TV pakker blive ca. de samme som vi idag betaler hos YouSee, og de fleste Internet/bredbånds hastigheder bliver lidt billigere.
Derudover får vi nogle administrative fordele, som gør det lidt lettere at administrere foreningen.

Der hvor YouSee og Stofa selv driver nettet og medlemmerne koster TV pakker typisk over kr. 1000,- mere pr . år, end de byer der har deres egen antenneforening og “bare” bruger YouSee eller Stofa som leverandør.

Lad os nu holde fast i, at det fortsat er en rigtig god idé at have en antenneforening, som i Aabybro hedder “Aabybro Antennelaug”