Det betyder som tidligere nævnt, at vores COAX-net nu er helt ”up og date” og vi derfor kan tilbyde Gigabit Internetforbindelser – Se mere under bestillinger på hjemmesiden www.aabybroantennelaug.dk.

Generelt er opdateringen foregået helt efter planen og vi fra bestyrelsen er godt tilfreds med det resultat vi har fået. Tak til Stofa for et velgennemført projekt.

Skulle du mod forventninger have problemer med enten TV pakker eller Internet, så ring til Stofa og fejlmeld dit problem. Stofa kommer og måler signalet til og med den første stikdåse i huset og uanset om der er fejl eller ej, så er det GRATIS for vores COAX-kunder frem til 31. december 2021. Er der fejl ved første stikdåse i huset udbedrer Stofa dette uden beregning, det gælder også hvis der skal trækkes en ny stikledning fra vejen og ind til huset. Dog skal man selv grave stikledningen ned, hvis det er nødvendigt – dette arbejder er IKKE med i aftalen.

Ønsker man Stofa til at udbedre eventuelle fejl inde i huset er det for egen regning – Husk altid at få et tilbud / overslag på pris, før I beder Stofa om at udbedre eventuelle fejl.

Har man ellers oplevet noget i forbindelse med vores opgradering (gravearbejde, fliser mv.) hvor der ikke er genetableret pænt og ordentligt, så kontakt Stofa eller Antenneforeningen.

De nye mobile netværk (også kaldet 5G) er på vej i drift og de anvender ”frekvenser” der godt kan støje i et ”utæt” net inde i huset. Vær derfor opmærksom på om du har en korrekt husinstallation. Oplever du problemer med pixelering på dit TV-signal så kontakt Stofa – det koster ikke noget, at få målt signalet frem til første stikdåse i huset  – foreløbig frem til 31. december 2021.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen