I sidste uge var vi uden tv signal i vores COAX net i næsten 2 døgn. Dialogen og udmeldingerne fra Stofa kunne være bedre og det har vi også snakket med dem om.

Her er hvad vi har fået som forklaring fra Stofa:

Norlys Fibernet, som driver fibernettet frem til Aabybro Antennelaug, havde et planlagt service job natten mellem søndag og mandag den 1. maj, hvor en central router skulle have opgraderet softwareversionen. Efter opgradering bliver der konstateret en fejl i Stofas netværk i Aabybro, som betyder at kabel-tv delen ikke virker. Fejlen bliver sporet tilbage til routeren, som er blevet opgraderet. Udover Norlys Digital/Stofa er der andre serviceprovider, som er tilkoblet routeren og deres del af netværk var uberørt af fejlen. Norlys Fibernet forsøger sammen med leverandøren (Cisco) at få løst fejlen og parallelt med dette blev der igangsat konfigurering af en ny router med den tidligere version af softwaren. Om tirsdagen bliver den ny router installeret og derved bliver kabel-tv igen aktivt i Aabybro.

Der er nu igangsat en evaluering hos både Norlys Fiber og Digital (Stofa), så en tilsvarende situation ikke medføre så lang en nedetid, som var tilfældet i Aabybro.